08-04-2019: ‘Conversation pieces’

De officiële opening van de expositie bij galerie Forma Aktua door Frans Meerhoff, zondagmiddag 3 Maart jl, was een feest op zich. Het publiek was enthousiast. Ik heb genoten en was trots op wat ik mocht tonen. 

Voor mij was het, na een pauze van een aantal jaren, weer de eerste keer exposeren voor een groter en onbekend publiek en dat blijft spannend. Mijn werk is in de jaren gegroeid en heeft verdieping gekregen. Hoe zou het ontvangen worden ?
Tijdens de gehele maand Maart konden de bezoekers, zonder dat ik in de galerie aanwezig was, mijn schilderijen bekijken, op zich in laten werken en er over spreken. Van galeriehouder mocht ik vernemen dat het werk positief in het oog sprong en dat de bezoekers er langere momenten voor bleven staan. Soms zwijgend, aandachtig kijkend en vaak ging men met elkaar in gesprek over wat men zag of dacht te zien. Een mooi compliment vond ik het feit dat mijn schilderijen ‘Conversation pieces’ werden genoemd. Wat mij betreft is mijn missie dan geslaagd !!


22-02-2019: Galerie Boven exposeert...

Ons kunstenaarscollectief ‘Galerie Boven’ exposeert van 28 februari t/m 31 maart bij Galerie Forma Aktua te Groningen.
De officiële Opening van de expositie zal plaatsvinden op zondagmiddag 3 maart om 16.00 uur door Frans Meerhoff. Er is gelegenheid om de beeldhouwwerken, schilderijen en tekeningen onder het genot van een drankje en een hapje te bewonderen.

 

Het adres is Nieuwstad 10 te Groningen. 
De leden van ons collectief zijn : Roland Beyer, Toon Blokland, Oepke de Boer, Wijna Booij, Stiena Breedveld, Riet Ebberink, Willem Labots, Thea Oost, Marius van der Put, Ietje Röhr, Thea Veldkamp en Zwaantje Weishaupt.

 

We heten je van harte welkom!

Wil je wat meer weten? Klik op de flyer of foto.