Galerij

Zoals ik al zei.. mijn werk kent veel variatie! Neem een kijkje in mijn galerij en kijk wat bij je past!
Ik moet vaak denken aan de woorden van George Braque, een Frans Impressionist: "Men moet niet wensen nogmaals te maken wat de natuur al volmaakt heeft geschapen. De verschijningsvorm van de dingen loochen ik, om tot de dingen zelf te geraken. Men moet niet wensen de dingen slechts af te beelden. Men moet er binnen dringen, men moet zelf tot het ding worden." Braque’s woorden vormen vaak mijn uitgangspunt. Nogmaals de werkelijkheid vormgegeven in bijvoorbeeld een stilleven. Een landschap of bijvoorbeeld een portret kan ook vormgeven aan je gevoel, kan laten zien waar je voor staat. evenals het feit dat ik zo nu en dan alleen maar lijnen, vlakken en kleuren nodig heb om dat wat in me speelt te kunnen uiten.
Ik wil maar zeggen, je creëert zelf je grenzen en verlegd ze dus ook zelf. Ik probeer mijn geest de vrijheid te geven en probeer me niet te binden aan een materiaal of stijl, want dan voel ik me opgesloten en heb het gevoel dat ik stil ga staan, dat zou me benauwen. Maar hoe je het ook wendt of keert, je zult in alles wat ik creëer mijn eigen handschrift herkennen. Of het nu met kleurpotlood, acryl of krijt is, realistisch, gestileerd of abstract, ik ervaar diep in mij een grote liefde voor mijn werk in de breedste zin van het woord en ik hoop van harte dat ik dit uitdraag. 
Ik ben voortdurend op zoek naar mijn eigenheid en ben me ervan bewust dat dit samen met mijn inzicht in de loop van de jaren in beweging zal blijven en zal blijven bijschaven en veranderen. Het proces zal zich verdiepen en is veruit het aller belangrijkste. Belangrijker nog dan het eindproduct. Dit geldt niet alleen voor mij als kunstenaar, maar ook voor mij als docent.